Alla inlägg den 2 april 2016

Av Micke - 2 april 2016 13:42

Idag mönstrade Kulans Glada Grabbar en uppsättning på sex man. Laget med västar fick följande sammansättning. Janne med Foten, Fermen jag viker inte en tum samt under tecknad. Laget utan västar betod idag utav följande trea. Lennart lätt i steget, Coach Malmen och Hebbe de långa löpningarnas man.

Det som på papperet såg jämnt ut visade sig vara helt fel. Laget utan västar vann samtliga matcher och gjorde det dessutom med massa mål hela tiden. Nu skulle man ju kunna analysera varför det blev som det blev, men just idag tror jag att vi avstår detta faktum.

Det vi kunde glädja oss åt var att bägge coacherna spelade i samma lag och höll ihop hela tiden. Om det berodde på att Hebbe de långa löpningarnas man stod på hälarna idag och var seg från gårdagen, eller om det berodde på att Coach Malmen som  slutat läsa bloggen för att han vet vad som står var offensiv och gjorde mål, detta förtäljer inte historien just i skrivandets stund. Men det kanske var så att Lennart lätt i steget sprang för alla i laget utan västar och högg som en kobra på alla målchanser som dök upp,men det förtäljer inte historien heller.

Men man kan konstatera att Janne med Fotens analys kanske inte stämde helt med sanningen. Jag, det vill säga Janne med Foten, sprang lika mycket idag som när vi är fyra stycken i varje lag vilket antagligen var det som gjorde mig trött. Är det någon som tror på Janne med Foten när han säger så? Brukar Janne med Foten springa mer än framåt? Brukar Janne med Foten jobba bakåt? Ja ni som redan vet behöver ju inte säga något, men till er andra så säger jag bara. Det var inte Janne med Foten som uppfann försvars spel. Och om det mot förmodan skulle vara någon nu som undrar vad han undertecknad gjorde för bra idag blir det avsluningsvis. Han var inte bara bra, han var antagligen bäst på planen och det är dessutom han som sitter på lösenordet till bloggen.


" De kortaste orden-ja och nej- är de som kräver störst eftertanke"

Ovido - Quiz & Flashcards