Alla inlägg den 29 mars 2010

Av Micke - 29 mars 2010 21:10

Bättre sent än aldrig skulle man kunna säga eller för de som vill. Aldrig hellre än sent. Vi får alla som var närvarande på lördagsliret tacka Goran för att västarna var så fint tvättade, men att det skulle ta så lång tid för dom att torka hade vi ingen aningen om. Denna lördag fick lagen delas upp i mörka och ljusa tröjor istället bara så du vet Goran.

Avslöjar direkt att laget med de ljusa tröjorna vann matcherna med två mot ett. Inge vill gärna att det var första matchen som var viktigast för då kunde man räkna sig som dagens segrare så ni kanske kan räkna ut i vilket lag han var med i. Skulle nog utan att ta i för mycket säga att laget med ljusa tröjor ägde denna lördag. Förlorade första matchen med 5-4 men vann sedan andra matchen med komfortabla 5-0. Nu börjar ni första varför Inge ville att det var första matchen som gällde va? Sista och avgörande matchen var egentligen avgjord redan innan den spelades. Laget med de ljusa tröjorna vann även den matchen lätt och elegant. Gaisarn avslutade med en riktig kanon i nät taket. Nu var det kanske tur för Tommy att han inte var med om denna utspelning, då han alltid har gul tröja på sig hade han per automatik räknats till de mörka laget, för då hade risken varit att han fått ännu en lördag förstörd. Om ni undrar varför det bara är Inge som omnämns i det mörka laget beror det helt enkelt på att det inte finns något att skriva om hans lagkamrater. Men i laget med de ljusa tröjorna nämner vi alla som presterade bra, men ett särskilt plus till Gaisarn som avgjorde. Som ni förstår så räknas nu alltid andra och tredje matchen om man har avgått med seger. Passar på att önska alla en Glad Påsk med en speciell passning till Peter. Ja Peter, man får dricka ägglikör på påsk.

Nästa lördag 3/4 alltså på självaste påskafton  är liret inställt på grund av för stor frånvaro men alla önskas välkomna til lördagen den 10/3 istället.

" Jag gör hela tiden saker jag inte kan göra. Det är därför jag kan göra dem "

Ovido - Quiz & Flashcards