Alla inlägg den 6 september 2008

Av Micke - 6 september 2008 10:27

Liret har dragit igång igen. Vid första samlingen dök tretton förväntansfulla lirare upp till Kristinedals lilla hall. Peter som då i sitt dagliga verk arbetar för LFF, konstaterade snabbt att här får det lämnas in en lista på klagomål. Fördragna gardiner och massa lysrör ur funktion. Tur att Peter har ett tränat öga.

" Coach Malmen " såg väldigt lycklig ut och gjorde snabbt en bedömning att samtliga hade skött sin sommar träning, kanske med vissa undantag. Ingen nämnd och ingen glömd.

Lagen delades upp och " Coach Malmen" såg snabtt till att inte hamna i Inges lag. Verkar som de har bestämt sig för att vara kompisar redan från start. Laget med de gula västarna tog snabbt kommandot i första matchen och mer eller mindre rullade ut sina motståndare. I andra matchen kom laget utan västar tillbaka och vann då knappt och ganska orättvist. Tredje och avgörande matchen var laget med de gula västarna klart bäst igen. Vann en mycket lätt seger och kunde redan vid slutsignalen börja njuta av helgen. Segerns sötma smakar alltid gott.

Janne hade för första gången inga skavanker att skylla på men hamnade lite i onåd hos Inge. Annars hade Inge tagit med sig sitt bästa humör och höll det nästan genom alla matcherna. Men bara nästan.

Två citat från dagen måste få synas här.

Citat ett. "Jag har ju sagt till dig Janne att du inte ska vara där nere utan hålla dig däruppe på plan." Janne var med i det laget som förlorade denna helg och förmodligen kan ni gissa vem som sa dessa ord.

Citat två. " Jag låg och funderade igår och tänkte att jag skulle ta alla i handen och hälsa dom välkomna efter sommaren". Omtänksamma ord från en som ni själva får lista ut vem det kan vara.

Fikat efter blev en trevlig stund fram till det att Inge visade upp sitt svårt sargade ben. Kanske gäller det att ta med benskydden till nästa lördag.

Ha det bäst och ladda batterierna för nya tag med Kulans lirare.

Ovido - Quiz & Flashcards